Vissza a hírekhez

„Nagyon bejött” az OKTATÓ-HALLGATÓ BULI

2014. március 18.

 A Tehetséges Hallgatók Zenekara egész estés műsora volt a legnagyobb attrakciója március 5-én az első Oktató-Hallgató Bulinak, amelyet hagyományteremtő céllal, közösen rendezett meg az IGYK és a HÖK.

A néhány kivétellel az IGYK Pedagógusképző Intézetének hallgatóiból álló THZ tagjai igazán kitettek magukért, fergeteges előadásban mutatták meg, hogy nem véletlen a névválasztás, valóban tehetségesek.

A cél - egy jó hangulatban eltöltött este, amely közelebb hozza egymáshoz a Kar hallgatóit, oktatóit, dolgozóit maradéktalanul teljesült. A közönség már a THZ koncertje közben táncra perdült. Nem is hagyták egyhamar abba, hiszen az előadás Kindl-discoval folytatódott. Hallgatók, oktatók és vendégeik késő éjjelig együtt ropták, a legkitartóbbak az utolsó akkordokig táncoltak.

A hangulatteremtéshez a retro jegyében készült dekoráció is hozzájárult. Megalkotásáért köszönet illeti az IGYK elsőéves környezetkultúra szakos hallgatóit, Korom Stellát, Novák Annát, Rácz Juditot, Szellák Wandát, Tóth Flórát, Tóth Juditot és oktatóikat, Dr. Rétfalvi-Gaál Saroltát és Imre Pétert.

A rendezvény nem jöhetett volna létre az IGYK HÖK segítsége nélkül. Köszönjük a Hallgatói Önkormányzat anyagi és személyes támogatását, amellyel hozzájárultak a THZ első koncertje, az első IGYK Oktató-Hallgató Buli sikeres lebonyolításához!

Gratulálunk a THZ tagjainak, valamint a hallgatókat összefogó és felkészítő: Tancz Tünde oktatónak, az együttes „spiritus rectorának" az első koncerthez és további sikeres szereplési lehetőségeket kívánunk!

A THZ tagjai:

Zenekar: Bráz Máté Milán IV. évf. tanító szakos hallgató (gitár, ének), Debreceni István IGYK DH (basszusgitár), Heil Ákos I. évf. tanító szakos hallgató (dob), Katona Zsófia III. évf. turizmus-vendéglátás szakos hallgató (gitár), Ömböli Péter III. évf. tanító szakos hallgató (zongora)

Énekes szekció: Aranyos Katalin II. évf. tanító szakos, Badics Bettina I. évf. tanító szakos, Blum Zsanett, II. évf. tanító szakos, Dimén Evelin, II. évf. csecsemő- és kisgyermeknevelő szakos, Drágán Kinga III. évf. tanító szakos, Heim Kitti, III. évf. tanító szakos, Horváth Beáta I. évf. tanító szakos, Juhász Bence, I. évf. kommunikáció és médiatudomány (moderátor) FOKSZ szako, Károlyi Dorina I. évf. csecsemő- és kisgyermeknevelő szakos, Klopcsik Jennifer I. évf. csecsemő- és kisgyermeknevelő FOKSZ szakos, Mészáros Ivett III. évf. tanító szakos, Nagy Mónika III. évf. tanító szakos és Szily Béla III. évf. tanító szakos hallgatók.

Képgaléria

Tipp

Megosztanád ismerőseiddel a kedvenc egyetemhez fűződő emlékedet? Töltsd ki a Kedvencek fül alatt!

Évfolyamlisták

Csoportok

Tablóképek

Nincs az Ön évfolyamában más regisztrált felhasználó.

Üzenőfal

Az Európai Unió által társfinanszírozott projekt, amely hozzájárul az Európai Unió polgárai közötti
gazdasági és társadalmi egyenlőtlenségének csökkentéséhez.