Ezt kínáljuk

Közösségi hálózat kialakítása

Szeretnénk, ha a Pécsi Tudományegyetem Illyés Gyula Karon és jogelődjein (a PTE Illyés Gyula Főiskolai Karon, Illyés Gyula Pedagógiai Főiskolán ill. a Kaposvári Tanítóképző Főiskola Szekszárdi Tagozatán) végzettek több szállal kötődnének a Karhoz, ugyanakkor fontos, hogy egymást is megtalálják, ápolják a régi főiskolai, egyetemi kapcsolataikat. Ehhez kívánunk a portálon belül eszközt biztosítani a profillapokkal, a feltöltési funkciókkal, a csoportok alakításának lehetőségével. Reméljük, ez a tevékenység minden egykori hallgatónk számára hasznosnak bizonyul mind szakmai, mind személyes kapcsolati háló kialakítását tekintve. A portál regisztrált tagjai számára elérhetők az itt végzettek évfolyamlistái is. Sok sikert, jó társaságot, erősödő barátságokat!

 

Öregdiák találkozók

Az Illyés Gyula Kar Alumni koordinátora szívesen nyújt segítséget a Kar épületeiben tervezett öregdiák találkozók szervezésében. Segítünk a teremfoglalások lebonyolítában, a meghívni kívánt oktatók és egykori oktatók elérésében, illetve apróbb ajándékokat is nyújtunk a találkozók résztvevőinek. Az "Elérhetőség" menüpont alatt található címeinken bármilyen kéréssel kapcsolatban szívesen segítünk!

 

Szolgáltatásaink

Bővültek az egyetemi alumni iroda kari szolgáltatásai. Lehet PTE-s ajándéktárgyakat vásárolni és egyetemi emlékgyűrűt rendelni. A "Vésd kőbe magad" kezdeményezés során a végzősök felvéshetik nevüket a kari "téglafalakra".

Pécsi Diplomások köre

Díszoklevél igénylés

Egyetemi ajándéktárgyak

Vésd kőbe magad

Tipp

Pezsdítsd fel az Alumni oldalt! Szólj hozzá az Archív fotókhoz, írj kommentet az egyes eseményekhez!

Évfolyamlisták

Csoportok

Tablóképek

Nincs az Ön évfolyamában más regisztrált felhasználó.

Üzenőfal

Az Európai Unió által társfinanszírozott projekt, amely hozzájárul az Európai Unió polgárai közötti
gazdasági és társadalmi egyenlőtlenségének csökkentéséhez.